Daca vrei sa faci parte din echipa Claunic Auto, poti aplica acum in mod direct, trimitand CV-ul tau, cat mai detaliat, pe adresa de e-mail: office@claunicauto.ro sau pe adresa postala a firmei in atentia Departamentului de Resurse Umane, cu mentiunea postului dorit.

In masura in care pregatirea si experienta ta se potriveste profilului candidatului conform cerintele companiei in postul respectiv, vei fi contactat pentru interviu.

In cazul in care nu ai fost contactat inseamna ca exista alte oportunitati mult mai potrivite pentru tine, CV-ul tau a fost inregistrat in baza de date a companiei si vei fi contactat imediat ce profilul tau se va incadra cel mai bine unei noi candidaturi.

De aceea nu uita sa specifici datele tale de contact (telefon, adresa postala, adresa e-mail etc).

Datele tale personale vor fi tratate cu maxima seriozitate iar compania garanteaza confidentialitatea acestora. In masura in care ai nelamuriri cu privire la procedura de aplicare pentru un anumit post, nu ezita sa contactezi compania la numerele de telefon sau scriind pe adresele de contact (vezi pagina Contact).