Evolutia noastra

Claunic – Afacerea unei echipe care a debutat cu vanzarea de piese din dezmembrari dar si piese noi din import. In acest an se da in functiune depozitul din satul Lazuri- comuna Comisani avand 3 angajati cu studii specifice profilului de activitate.
Claunic devine membru ANSDAR. Se extinde domeniul de activitate si este autorizat sa colecteze si trateze vehicule scoase din uz, fiind singura firma autorizata din judetul Dambovita.
Se desfiinteaza punctul de lucru din Lazuri si se ridica un depozit nou si mult mai mare pe DN 71 Sat Bratesti (la 10km de municipiul Targoviste) iar cifra de afaceri cunoaste o crestere spectaculoasa, in acelasi timp numarul de angajati creste fiind cu calificari in domeniul auto.
Depozitul din Bratesti se extinde atat prin cresterea numarului de autoturisme cat si prin extinderea suprafetei betonate destinate stocarii autoturismelor.
Societatea reuseste sa obtina certificarea ISO 9001/2008 privind sistemul de management si calitatea pieselor obtinute din dezmembrare precum si ISO 14001/2004 privind sistemul de management de mediu.
Certificarea ISO 9001/2008, 140001/2004, calificarea angajatilor, a mecanicilor, cat si a personalului auxiliar, dotarea tehnica, numarul si gama larga de autoturisme au dus la cresterea parcului auto, la modernizarea si dotarea sa prin marirea suprafetei betonate ajungandu-se la suprafata de 8800 mp prin construirea unui nou spatiu pentru depozitarea componentelor, depozit care se extinde pe o suprafata de 240 mp.
Societatea achizitioneaza peste 350 de masini dintre care cele mai multe cu ani de fabricatie incepand cu 2004, din toate marcile precum si din categoria autoutilitarelor.
Imaginea firmei se schimba radical, ridicandu-se o cladire noua cu dotari tehnice mult mai performante atat pentru clienti cat si pentru salariati. Tot in acest an se da in functiune si service-ul auto, lucru care duce la cresterea considerabila a cifrei de afaceri.
Se da in folosinta un program online de gestiune si identificare a pieselor destinate vanzarii: www.dezmembraridambovita.ro
Se da in funcțiune noul sediu de dezmembrari auto în Municipiul BRASOV.
Se aduc noi utilaje si aparatura pentru dezmembrarea in conditii cat mai bune a pieselor destinate vanzarii. Pentru imbunatatirea continua a conditiilor de lucru si a calitatii pieselor comercializate societatea achizitioneaza aparatura specifica pentru curatarea pieselor si pastrarii lor in conditii optime.
Firma cunoaste o transformare din punct de vedere a organizarii activitatii si a personalului. Ne orientam si spre achizitia de marfa intracomunitara.