Training Febi

Echipa Claunic are ca scop asigurarea unor servicii si produse de cea mai buna calitate. De aceea, marti, 10 iulie 2013, a avut loc un training de formare profesionala care a avut ca subiect caracteristicile pieselor de schimb marca Febi si particularitatile lor de montaj.

Cursul s-a desfasurat cu spijinul IHR Group si s-a axat pe prezentarea pieselor de schimb pentru suspensie si directie (amortizoare, bucsi, brate de directie). Aspectele practice ale trainingului au avut in vedere tehnicile de montaj a pieselor de schimb si dificultatile cu care se confrunta atelierele specializate in timpul reparatiilor.

Claunic isi propune, astfel, sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de profesionisti, conectata permanent la tehnologiile actuale din domeniul auto.

Proiectul Pitstop

Pentru ca multe dintre accidentele rutiere sunt cauzate de defectiunile nedepistate la timp sau neglijate, duminica, 22 iulie 2012, intre orele 09:00 si 18:00, targovistenii au avut ocazia sa supuna masina unor teste esentiale (teste de amortizoare, verificarea lichidului de frana, a uzurii anvelopelor, incarcarea acumulatorului, reglarea farurilor) si astfel sa previna accidente neplacute, dar si periculoase.

Evenimentul a avut loc in parcarea Praktiker Targoviste, conducerea supermarket-ului acordandu-ne tot sprijinul in desfasurarea proiectului Pitstop.

Rezultatele verificarilor gratuite executate la cele peste 100 de masini prezente au fost interpretate si explicate de catre echipa noastra de tehnicieni, impreuna cu cei ai colaboratorilor nostri de la Autonet Import SRL Satu-Mare. Proprietarii autoturismelor au primit fise de evaluare cu concluziile testelor, dar si diverse cadouri si cupoane valorice. Reparatiilor necesare vor putea fi efectuate in service-ul nostru, conform programarilor, de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 17:00.

Organizarea acestui eveniment are ca scop marirea sigurantei in trafic si prevenirea accidentelor. Totodata, ne dorim ca soferii participanti la trafic sa constientizeze responsabilitatea pe care o poarta fata de siguranta lor si a celorlalti.

Parteneri

Suntem permanent preocupati de dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor nostri. Drept pentru care, participam frecvent la cursuri, traininguri si workshop-uri.