Termeni si conditii

Navigarea in site-ul www.claunicauto.ro reprezinta acceptarea de facto a termenilor si conditiilor acestui site. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile, va rugam sa nu utilizati pagina noastra web.

Informatii
Administratorii www.claunicauto.ro au depus toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile comunicate pe paginile web din acest site sa fie exacte. Cu toate acestea, claunicauto.ro nu isi asuma garantia, in mod direct sau indirect, pentru informatiile oferite prin aceasta pagina web si isi rezerva dreptul ca, fara a anunta in prealabil, sa efectueze oricand modificari si corecturi, sa stearga partial sau total informatiile de pe pagina web. Claunicauto.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de inexactitati de pe pagina web. Toate informatiile prezentate in acest website sunt sub rezerva greselilor de redactare. Informatiile au caracter strict informativ si nu reprezinta angajamente contractuale.

Orice fel de decizie luata pe baza informatiilor culese de pe pagina web www.claunicauto.ro, constituie raspunderea proprie a utilizatorului.

Claunicauto.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa pagina web sau informatiile de pe aceasta pagina, sau din utilizarea acestor informatii.

Claunicauto.ro nu se face raspunzatoare pentru eventualele prejudicii, pierderi si cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor web, din cauza imposibilitatii de a utiliza paginile, a avariilor, sau a modificarii datelor de catre persoane neautorizate.

Claunicauto.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, claunicauto.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate.
Dreptul de autor
Paginile web ale claunicauto.ro si tot continutul aflat pe acestea, sunt protejate de legislatia in vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora partial sau integral, este posibila numai cu aprobarea scrisa a claunicauto.ro si in scopul declarat.

Claunicauto.ro va actiona impotriva oricaror incalcari ale drepturilor sale, despre care va lua cunostinta.
Politica de confidentialitate
Claunicauto.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Claunicauto.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice datele personale ale acestora catre terti, decat cu acordul utilizatorului, sau in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, claunicauto.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica.