SUNA ACUM!

+40 721 971 911

Magazin Calea Domneasca

  • Calea Domneasca, nr. 334
  • Targoviste, jud. Dambovita

Magazin Laminorului

  • str. Laminorului, nr. 21B
  • Targoviste, jud. Dambovita

Formular de contact

Compania noastră de dezmembrari auto îşi propune să ofere clienţilor săi în mod profesionist, o ofertă – de produse şi servicii – completă.

Folositi formularul de contact al CLAUNIC Auto daca doriti sa ne transmiteti mesaje. De asemenea, va stam la dispozitie cu informatiile de care aveti nevoie pentru a alege piesele auto necesare.  Serviciile noastre pot fi achizitionate si prin platforma SEAP.

Astfel, dorim sa oferim informatii generale referitoare la piesele auto pe care le furnizam. Pentru mai multe detalii va rugam sa veniti in unul dintre magazinele noastre.

Stocul pe care vi-l propunem de dezmembrări auto conţine elemente de caroserie (capote, uși, aripi), elemente de direcție noi, suspensie (amortizoare, articulații, bielete, bucși, brațe, arcuri), componente electrice (faruri, senzori, bujii), elemente de frânare noi, ambreiaj și alte accesorii auto.

Ne rezervam dreptul de a nu raspunde mesajelor ce contin informatii false sau care se identifica prin porecle, abrevieri si formulari neserioase sau in care se foloseste un limbaj neadecvat (insulte, injurii etc). De asemenea, vom incerca sa va raspundem in cat mai scurt timp posibil, in ordinea in care vom primi solicitarile.

Pentru a ne contacta, va rugam completati campurile de mai jos. Toate campurile  sunt obligatorii. Emailurile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de contact ale persoanei nu vor fi luate in considerare. Inainte de a trimite formularul, verificati corectitudinea datelor de contact. Completarea incorecta a acestora face imposibila comunicarea noastra cu dumneavoastra. Prin trimiterea mesajului sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului nostru.

[]
1 Step 1
Nume si prenume
Numar de telefon
info
Mesaj
0 /
cloud_uploadIncarca poza piesei dorite sau a talonului
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder