Loading...

CONTACT

Magazin Piese Auto Calea Domneasca

Calea Domneasca Nr. 334, Targoviste, jud. Dambovita

Telefon: 0722 636 396 | 0751 167 312 | 0245 211 829 | 0245 211 788

Email: office@claunicauto.ro

Magazin Piese Auto Laminorului

Str. Laminorului 21 B, Targoviste, jud. Dambovita

Telefon: 0721 971 911

Email: claunicautodepozit@yahoo.com

FORMULAR DE CONTACT

Folositi formularul de contact al CLAUNIC Auto daca doriti sa ne transmiteti mesaje. De asemenea, va stam la dispozitie cu informatiile de care aveti nevoie pentru a alege piesele auto necesare.  Serviciile noastre pot fi achizitionate si prin platforma SEAP.

Astfel, dorim sa oferim informatii generale referitoare la piesele auto pe care le furnizam. Pentru mai multe detalii va rugam sa veniti in unul dintre magazinele noastre.

Ne rezervam dreptul de a nu raspunde mesajelor ce contin informatii false sau care se identifica prin porecle, abrevieri si formulari neserioase sau in care se foloseste un limbaj neadecvat (insulte, injurii etc). De asemenea, vom incerca sa va raspundem in cat mai scurt timp posibil, in ordinea in care vom primi solicitarile.

Pentru a ne contacta, va rugam completati campurile de mai jos. Toate campurile  sunt obligatorii. Emailurile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de contact ale persoanei nu vor fi luate in considerare. Inainte de a trimite formularul, verificati corectitudinea datelor de contact. Completarea incorecta a acestora face imposibila comunicarea noastra cu dumneavoastra. Prin trimiterea mesajului sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului nostru.

[]
1 Step 1
Nume si prenume
Numar de Telefon
language
Subiect
Mesaj
0 /
cloud_uploadIncarca poza piesei sau talonul
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder