Inceputul povestii Claunic Auto

Claunic Auto a inceput, in 2003, ca afacere a unei echipe specializata in vânzarea de piese din dezmembrări dar și piese noi. În 2005, se dă în funcțiune depozitul de piese second-hand, din satul Lazuri- comuna Comișani. Am inceput cu 3 angajați cu studii specifice profilului de activitate. Un an mai tarziu, in 2006, Claunic devine membru ANSDAR. Ulterior ne-am extins si domeniul de activitate. Suntem autorizati să colectam și tratam vehicule scoase din uz. La acel moment eram singura firma autorizată din județul Dâmbovița.In 2007, se ridică un depozit mult mai mare pentru piesele din dezmembrari, pe DN 71, sat Bungetu (la 10km de municipiul Târgoviște) iar cifra de afaceri cunoaște o creștere spectaculoasă. In același timp, magazinul de piese auto noi, se muta intr-un sediu modern, mult mai spatios, cu facilitati multiple avand locatia in Targoviste str. Calea Domneasca nr.334 , unde se afla si acum, puteți complecta un formular de contact si noi luam legatura cu dumnevoastră.

Managementul Calitatii

Anul 2009 a fost marcat de reusita obținerii certificarii ISO 9001/2008 privind sistemul de management și calitatea pieselor obținute din dezmembrare precum și ISO 14001/2004 privind sistemul de management de mediu. Dezvoltarea Claunic s-a concretizat prin creșterea achizitiilor de masini, modernizarea și dotarea sa prin mărirea suprafeței betonate ajungându-se la o arie de 8800 mp.

Activitatea Claunic se diversifica, prin inaugurarea in aprilie 2011, a service-ului multimarca ce face parte dintr-o retea internationala Auto Check Center, situat pe DN 71, sat Bungetu, impreuna cu statia de inspectii tehnice periodice (ITP). Un an mai tarziu, in 2012, se pun bazele inchirierii de autoturisme (rent-a-car) avand cel mai mare numar de masini din judetul Dambovita. In paralel, se dezvolta biroul de asigurari si activitatea de asistenta rutiera (tractari, depanari auto), alaturandu-ne retelei internationale A24.

In 2013, la nivel național, Claunic dă în folosință un program de gestiune și identificare a pieselor second-hand destinate vânzării. Il puteti accesa la adresa www.dezmembrari1.ro.

Extinderea activitatii in judetul Brasov are loc in anul 2014. Atunci am deschis un depozit nou de piese second-hand cu suprafata de 6500mp pe Str. Caramidariei, nr.6.

Datorita cerintelor clientilor in 2016, in aceasi locatie din Brasov, si-a inceput activitatea service-ul Claunic. Acesta este membru al retelei elvetiene Carxpert avand o dotare de ultima generatie. Avem inclusiv o linie de inspectii tehnice periodice (ITP)

La inceputul anului 2018, a fost inaugurat, in Targoviste, pe strada Laminorului, nr.21B, un magazin-depozit nou destinat vanzarii pieselor auto. Tot aici este si sediul modern in care se desfasoara activitatea de rent-a-car.

Iata cum stim noi, la Claunic, să oferim clienţilor nostri, în mod profesionist, o ofertă completă de produse şi servicii!

ALTE SERVICII CLAUNIC

MAGAZIN PIESE AUTO
TARGOVISTE

CLAUNIC SERVICE
TARGOVISTE

STATIE ITP
TARGOVISTE

PIESE DEZMEMBRARI
TARGOVISTE

INCHIRIERI AUTO
TARGOVISTE

CLAUNIC SERVICE
BRASOV

STATIE ITP
BRASOV

PIESE DEZMEMBRARI
BRASOV

INCHIRIERI AUTO
BRASOV

PARTENERI