Magazin piese auto online

Cum să alegi cele mai potrivite piese auto pentru mașina ta.

Când trebuie să achiziționezi anumite piese auto, știi mereu ce tip de produs să cumperi? Sarcina de a cumpăra piese auto poate fi o adevărată provocare, chiar dacă ești pasionat de șofat și de autoturisme. Fiecare mașină are nevoie de un anumit tip de piesă care să se potrivească pe deplin cu “bijuteria” pe care o conduci.

Datorită specialiștilor acum beneficiezi de suport și consultanță gratuită din partea unor mecanici profesioniști, cu experiență bogată în domeniul auto. Chiar și așa, pentru că iți iubești mașina, este bine să ai în vedere câteva recomandări despre alegerea pieselor auto.

Magazin piese auto Targoviste Claunic Auto

Cum alegi cele mai bune anvelope auto?

Trebuie să știi că anvelopele sunt sezoniere (de vară, de iarnă sau all season), dar acest lucru nu este suficient de relevant în căutarea ta. Mai trebuie să adaugi și detalii ce țin de dimensiune: lățime, înălțime și rază.

De asemenea, în funcție de bugetul de care dispui, anvelopele sunt premium, medii și economice. Foarte importantă este și marca anvelopelor. Cele mai cunoscute sunt cele premium: Continental, Dunlop și GoodYear, dar Claunic Auto pune la dispoziție anvelope pentru fiecare “buzunar”.

Care este principalul criteriu după care te ghidezi in alegerea bateriei auto?

Bateriile auto intră la categoria produselor dificil de ales. Deși se întâmplă rar să îți schimbi bateria auto la mașină, acest lucru trebuie tratat cu mare atenție. Magazinul de unde achiziționezi aceasta piesă auto trebuie să iți ofere posibilitatea să o alegi în funcție de amperaj. De asemenea, alege bateria auto și în funcție de mărimea potrivită mașinii tale.

Sursa: atelierulautohut.ro

Magazin piese auto Targoviste

Magazin piese auto Targoviste

Claunic Group - Company Logo Mobile

“Din dorința de a informa corect clienții Claunic, am conceput special pentru tine secțiuni de informații utile  în care poți să întrebi orice vrei să știi despre serviciile noastre.”

Claudia Tataru - Asistent Manager Claunic Group

Teodora Tătaru – ASISTENT MANAGER

Abonează-te pentru noutăți

Abonați-vă la newsletter-ul nostru lunar pentru a primi știri, articole și oferte direct în căsuța dvs. de e-mail.

Mesajul tău a fost trimis! Un reprezentant Claunic te va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Ne pare rau! A apărut o eroare la trimiterea mesajului tău. Te rugăm să reîncarci pagina și să reîncerci. Iți mulțumim și ne pare rău pentru eventualele neplăceri apărute.

Comentarii

Lasă un comentariu